kalau rasa menarik like,tiada paksaan

sapa yang sudi ikut la

Sabtu, 25 Julai 2009

wah penatnya.......

assalamualaikum..rasanya dah lama wani tak update blog nh..huh..rasanya dah ad sawang ke x nh..ntahla..erm..maklumlah busy haha..dah nk jadi bakal vip(very ipin n upin person)nh haha..k.lah wani nak citer sikit apa yang wani buat sampai x sempat nak update blog nh...huhu..yer la nak masuk tenet udm..amboi mengada2 btol la..internet dia..susah sangat nk tembus..haha..minggu lepas wani ada pi satu forum 2 best anjuran budak klas wani gak la dr fakulti pngajian kontemporari islam..erm tajuk forum dia AKU DIBIUS CINTA..wahh hebatla..ceramah dia best sngat...yg jd panel malam 2 pon best ustaz ANAS..ustaz Fauzi ngan ustazah Madiah...ramai sungguh..huhu..past sebelum 2 plak wani kalut dengan hari jualan sempena pesta konvo..erm wani bukannya minat sangat nak berniaga h...wani tolong cket2 ja..hehe..jangan marah ya kawan2...erm lpas 2,..wani da hadiri 1 ceramah ag..tajuk dia BILA BENDERA MERAH DIANGKAT..nh pon boleh tahan best gak...ceramah ni anjuran persatuan mahasiswa bahasa arab dan sastera..huhu..semalam plak wani baru balik dr berenang ..bukan berenang kat swimming pool tp berenang kt laut huhu..takotttt..erm mula2 nak masuk dalam air 2...risau gak la..yer la klu kolam o.k gak nh dalam laut huhu...dah la air tengah pasang time 2...
tp bila dah diajar cmner nk berenang nk apungkan diri dalam air..wah rasa cam x nak naik dah kt darat hehe best sangat..x caya...?? mai cnie ....cuba tanya kawan wani yang pi sama..memang syok habes laa..ermm setakat ni dulu la nk update nh bukat nk ngarut tp nk cter cket laa..haha..
k..papaiii

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...