kalau rasa menarik like,tiada paksaan

sapa yang sudi ikut la

Jumaat, 5 Jun 2009

assalamualaikum sahabat sekalian,ana doakan agar semuanya sihat sejahtera hendaknya yer..camner cuti kalian semua baik.yang sekolah cuti sekolah yang dok kat universiti cuti semester
hah..!! kot2 la ada sapa2 yang dah nak kahwin ka...or nk tunang ka...atau pi bercuti ka...atau apa2 saja la...yang abg senior ana abg aizat abg dia tunang hehe..bgus2...abg aizat bila ag..hurm..

sekarang ana plak nak citer pengalaman ana..jadi guru pengiring..kat adik2 sekolah rendah haha...lawak betol la...susah betol nak kawal budak ...erm nak dijadikan citer la..adik ana yg 2 org 2 pon pi gak..alah bukan pi jalan mana2 pun cuma pusing satu alor setar ja..tp pinya la excited adik2 nh..erm sumernya 55 org termasulah N cikgu kesayangan diorang la hihi...cikgu ibrahim..

awal2 pagi kul 7 pg dah terpacak dah kt depan masjid..punyala semangat budak2 nh...ish2..x tau nk kata apa dah..erm destinasi pertama budak2 nh ialah menara alor setar..erm masa dok naik ngan adik2 nhwah macam ragam ada...x per lah biarlah ...

destinasi kedua plak..rumah tun dr mahathir muhammad.lepas tue pergi muzium negeri kedah ...kat situ diorang sempat ag men game kete ish3...bestkan jadi budak2 pi sana main..pi sini main..x payah pkiaq apa2...ermmm kemudain berenti jap pi makan kat taman permainan stadium darulaman....kemudian pi solat zohor kat masjid bukhari...selesai sudah solat ..jalan ag...destinasi seterusnya ialah muzium padi erm best kat sini...kita dapat tengok seluruh negeri kedah...dengan lukisan ja...adik2 nh apa lagi terpegun ja...haha..kemudian kitaorang pi kuala kedah..ingat nak naik bot tapi dah x der dah....jadi kami semua terus pi tesco ..apa lagi adik3 nh shopping sakan la...jenuh ana dok ikut..jap2 pngil kak wani..kak wani nak beli nh....kak wani tolong bayar...wah penat...apapun adik2 dapat pengalaman la yer...

erm i2 jer la ana nak citerkan serba sedikit..hehe..nak tulis banyak ag tapi penat daa taip...huhuk....erm apapon manfaatla cuti anda ngan sebaiknya...

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...